viernes, 30 de septiembre de 2011

NO AL GENOCIDI DELS POBLES DE LÍBIA.

Amb el vist-i-plau de la ONU, els estats imperialistes, fonamentalment França, Regne Unit (la resta de la Unió Europa mira cap altra banda), i els Estats Units, han provocat la mort de desenes milers de persones (dones i homes, majors, joves i xiquets) a Líbia, en una guerra no declarada oficialment, utilitzant la seua plataforma militar: la OTAN. La ONU va aprovar, hipòcritament, una intervenció que suposava l'exclusió d'unes zones aèries per "defensar" la població davant una suposada guerra civil. Això després d'assegurar que el govern libi atacava a la seua població amb avions i l'exèrcit; fets encara no provats però usats per justificar una intervenció de recolzament a grups armats pels propis imperialistes.  Aquest genocidi perpetrat contra el poble treballador i les clases populars de Líbia, per imposar un govern titella (com ja es va denunciar en el seu moment), per tindre lliure accés a les seues matèries primeres; i al mateix temps, augmentar el control geoestratègic i militar en la zona, així com a advertència pels estats veïns. Les conseqüències són els crims contra la població civil, milers de morts... i amb una terrible realitat (però que desgraciadament no és cap novetat a l’Àfrica o al mateix món àrab); la feina bruta, el cos a cos, està sent encarregada a “rebels” i mercenaris de Qatar, d'Alqaida, França, Regne Unit, EUA i altres... mentre tant, la OTAN, el Regne Unit i els EUA, llançarien tot tipus de projectils, sònics, químics, etc., i sense risc pels seus soldats i oficials. La implicació de l’estat espanyol en aquest nou genocidi (amb el suport del PpPsoE, sempre fidels a l'imperialisme), va costar en els 3 primers mesos prop de 50 milions d’euros de diners de tots i totes (ja van per prop dels 100 milions d’euros). Què pretenen? Simplement participar en l'espoli que es preveu a Líbia, mentre els estats agressors ja estan partint-se el botí abans d'acabar la feina.
Passe el que passe amb el conflicte, deuran ser els pobles treballadors de Líbia, els que trien el sistema polític i econòmic que més s’identifique amb el desig i les necessitats de la majoria social. Les organitzacions sotasignants defensem la solidaritat amb qualsevol poble envaït i la defensa de la seua sobirania, el dret a l'Autodeterminació, per qualsevol poble del món. I més en cara en un estat com el libi, un estat pluriètnic i on les tribus nòmades encara tenen un pes important en la vida del país. Per això exigim el fi immediat d’aquesta agressió criminal i genocida contra l’estat libi. Igualment exigim que l'Estat espanyol retire immediatament les forces militars implicades en aquesta agressió.

ASSEMBLEA DE JOVES DEL CAMP DE MORVEDRE, BASSOT, CAT,  CEAR-PV, CEDSALA, COL.LECTIU SUD-CACARICA, COS, MDT, OJOS PARA LA PAZ EN LIBIA,  PCPE-PV, PCPV, SODEPAU

I DIVERSES ADHESIONS A NIVELL PARTICULAR

No hay comentarios:

Publicar un comentario